Iedere woensdagmiddag  van 15.30 tot 17.00 repeteert het Kiddy Orchestra o.l.v. Karoun Baghboudarian. Groep 1 15.30-16.15 uur en groep 2 16.15-17.00 uur. Kosten €60 voor de hele serie van 10 lessen, tussentijds instromen in overleg. De mogelijkheid bestaat om via cultuurhoppers Groningen 3 keer een les te volgen voor €10. Mensen met een stadjerspas kunnen korting op het lesgeld krijgen. Meer informatie daarover is op dezelfde site te vinden. Muziekhuis050 kan helpen bij de aanvraag voor korting.

Dit zegt Karoun erover:
Het orkest voor kleine kinderen van 4 tot 8 jaar. Al bewegend leren kinderen spelen met klank, melodie en ritme. Het orkest biedt kinderen een basis voor de ontwikkeling van hun muzikale creativiteit. Ze starten met allerlei kinderslaginstrumenten. Via zingen, klappen en spelen ontdekken de kinderen de muziek.

Ook leren ze muzieknoten lezen. In een volgend project gaan de kinderen instrumenten leren spelen zoals het klokkenspel en/of de blokfluit. En uiteindelijk misschien een echt orkest-instrument, zoals een viool of klarinet?

Er is ruimte voor tot 8 kinderen per groep. We komen 1 keer per week samen. Een project of een jaarprogramma wordt altijd afgesloten met een uitvoering.

Meer informatie

                                    deel via: