Koorworkshops

Op zondag 23 juni en zondag 7 juli van 13.30 uur tot 17.30 uur.

 

Met Dorus van den Boomen.

Multi-instrumentalist, muziekdocent en dirigent. Na een opleiding Docent Muziek in Amsterdam en opleidingen Klarinet en Koordirectie in Detmold, Duitsland combineert hij graag verschillende disciplines en vormen van musiceren. Gepassioneerd in het oprichten van eigen ensembles, het dirigeren van verschillende orkesten en koren, het lesgeven en improviseren draagt hij zijn enthousiasme voor muziek aan iedereen graag over!

 

Zingen kan overal, tijdens de afwas, onder de douche, in de auto, maar ook in een koor. In onze koorworkshops is iedereen welkom om te ervaren hoe fijn het is om in een koor te zingen.
We maken er een gezellige middag van met een eindpresentatie voor vrienden en andere belangstellenden en een drankje tot besluit.
Heb je nog nooit in een koor gezongen? Geen probleem, Dorus zorgt ervoor dat iedereen op zijn of haar eigen niveau mee kan doen met een aantal nummers uit het pop- en wereldmuziekrepertoire.

 

Zet de data snel in je agenda en geef je op via onderstaand formulier, of via info@muziekhuis050.nl, of bel ons: 06-82899045.

Kosten €10 per middag inclusief koffie of thee.

Betalen kan via onderstaande knop. Of voor aanvang workshop, contant of via betaalverzoek.